Tillbaka

 

Lördag 13 september

Hem

 

 

 

 

Tuff behagade att avbryta jakten på morgonkröken. Vid sextiden kom han till jaktstugan, trött och hungrig. Han tillbringade sedan dagen i horisontellt läge hemma i hundgården.

 

 

 

 

 

Med risk för att uppfattas som tjatig; en underbar jaktdag igen! I morse var det flera minusgrader och klarblå himmel. Det kan inte vara bättre!

 

 

 

 

 

Idag tänkte vi hitta stortjurarna uppe i Brännbergsområdet. Det gick dock som det har gjort tidigare under denna jakt, vi kammar noll.

 

 

 

 

 

Inte heller eftermiddagens slag gav någonting trots att hundarna jobbade bra.

 

 

 

 

 

Fokus för denna dag får bli kvällens paltfest! Med tre kockar, Dan, Robban och Robban, i köket kan det ju inte gå fel. Vi får avnjuta ett underbart paltkok med renkött, rentunga och blodpalt. Efteråt är vi 27 personer som drabbats av ”paltswimmen”. I år var det tur att vi inte som förra året planerat att äta älgköttsoppa…..

 

 

 

 

 

Festen blir mycket trevlig med bl.a. Dan Rådmans spekulationer om det politiska läget i älgskogen!!! Klockan halv tio har alla ätit sig mätta och förflyttat sig hem till sängarna för att orka med en ny jaktdag imorgon.

Hem

 

 

Tillbaka

 

Nu är det dags för jaktveckans upplopp och vi får hoppas att något större vilt vill stanna till en sekund hos någon passare så att denne hinner sätta fingret på avtryckaren.